Les notícies i l’esperpent

 width=Mira que aquesta setmana que hem passat, entre festes i romanços diràs que havia de ser una mica més fluixa que la resta, però no, què va, España segueix produint notícies com si res.

Ara en volia destacar unes quantes.

Una de les més interessants és la que diu que la família Aznar- Botella és un cau de lladres de primer nivell, però que no passa res perquè són molt patriotes i tenen una bandera rojigualda penjada al balcó de casa.

Més notícies: a Jaen no troben gent per fer la collita de les olives i corren el perill d’haver-les de deixar als arbres. Cal pensar que el Trifachito s’afanyarà  a fer la collita per tal que no hagin de venir immigrants estrangers a robar-los la feina. No em diguis que no és còmic que una zona amb un 23 % d’aturats, no trobi gent per collir les olives.

El PSOE demana als independentistes que oblidem la independència i fem primer un front comú contra la dreta. Els mateixos que van ajudar a imposar el 155, mantenen els presos a la presó i els exiliats a l’exili demanen que fem un front comú amb ells? Textualment.

Més encara: els Comuns volen una Catalunya amb una constitució pròpia dins d’una España republicana. Aquesta és una notícia francament còmica. Els haurà quedat un descans notable.

La caverna mediàtica encara no ha dit res de l’extrema dreta o dels feixistes però ha començat a parlar del centro-derecha  i de la derecha-derecha. Potser han notat alguna cosa.

Ja ho veus, Espanya ha estat sempre un esperpent còmic i lleugerament patètic, no hi ha més.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.