width=A les televisions espanyoles segueixen ensenyant la senyora que entra dolorosament a un hospital.

Segueixen dient que a Oliva va ser agredit pels independentistes un home de 75 anys que passava per allí.

Ja s’ha desmentit tot vàries vegades però no passa res. Twitter en va ple de fotos, però clar, com que els intel·lectuals espanyols no tenen Internet, no es poden assabentar de res i per això no hi ha ni una sola manifestació de sorpresa ni de rebuig.

L’Arrimadas convoca una concentració per protestar contra la violència que el seu partit està patrocinant per tot arreu. No tenen vergonya de res.

Fiscalia investiga com és que el Mossos d’Esquadra gosen identificar una penya que anaven amb passamuntanyes i cúters i armes blanques a la nit arrancant llaços grocs. Te dic que n’hi ha un fart.

Ara recordo l’intel·lectual aquell de Ciutadanos que va dir que ens muntarien un Ulster que ens cagaríem tots. No sé si ja l’han fet però és evident que ho estan intentant amb totes les seves forces. Fa tanta vergonya que fa una mica de fàstic i tot.

Els nostres segueixen dient que cal tenir paciència i aguantar, que això ho fan perquè ja no poden més. També és possible.

No sé qui és l’ideòleg dels espanyols  però si s’han pensat que a base d’humiliar i agredir el poble català arribarà un moment que tothom voldrà ser espanyol, em sembla que estan en un error.

Nosaltres en som més i estem millor organitzats, no portem passamuntanyes ni cúters ni punys americans però guanyarem.

N’estic convençut.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.