width=L’estat espanyol ens ha declarat la guerra com sap tothom. Hem de seguir , però, ferms i decidits. No passa res.

Com que matar-nos a tots no ens mataran, què ens poden fer? il·legalitzar  l’independentisme? Posar-nos a tots a la presó? Multar-nos amb multes que no podrem pagar?  Declarar-nos a tots estrangers i tancar-nos en algun CIE?  Manipular jutges i magistrats corrent el risc de ser la riota d’Europa?

Fer que el T.C aprovi una llei segons la qual quedarà prohibit l’ús del català en qualsevol àmbit públic, entenent que parlar català és un acte supremacista i xenòfob? Acusar-nos de terrorisme per tenir un xiulet  groc a casa?

Prohibir qualsevol manifestació de cultura catalana per supremacista, racista i xenòfoba?

Què ens poden fer? (Si matar-nos a tots no ho faran) Intervenir les escoles i acabar amb la immersió lingüística?  Fer desaparèixer els Mossos d’Esquadra donant-los, això sí, l’opció de fer-se GCs o Policies Nacionals?  Intervenir TV3 i posar algun dels seus llepons madrilenys de director?

Ens faran cantar el Cara al sol cada matí? El mentider Casado en persona, el Rivera, potser?

Entraran a les biblioteques i s’emportaran tots els llibres editats en català? Prohibiran el color groc, àdhuc el de Correus,  definitivament?

Què ens poden fer? Prohibir el teatre en català per xenòfob i racista? Atonyinar-nos pels carrers, especialment a la gent gran i les dones embarassades i filmar-ho?

Autoritzar  jutges, policies i civils  a inventar-se delictes d’odi?

Igual sí.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.