width=Sembla que l’orgullós poble espanyol és un dels pobles més rucs que hi ha per l’ample món.

No ho sé del cert perquè  no he viatjat gaire, però gent més burra que la que tenim a Espanya, difícilment la podrem trobar en algun altre poble dels europeus. A  l’Amèrica Llatina, hereva de l’imperio Español diu que també els hi ha.

El masclisme, la fatxenderia, el dogmatisme, la repetició, la incapacitat de raonar, tot això és propi del caràcter espanyol.

Cal una certa cultura per poder-ho superar i no hi ha les ganes. No hi ha manera.

Un policia agredeix  un periodista i està esperant una medalla.

Una senyora diu que a Catalunya es practica l’apartheid i ningú no li diu res. Per què? perquè no hi ha cultura,  ni democràtica ni de l’altra.

Un tipus deixa el cotxe en un lloc on diu “Prohibit aparcar” i diu que no pagarà la multa perquè el rètol no està en espanyol. Alguns Ciutadanos el feliciten.

En una bossa da safanòries posen el nom del producte en els quatre idiomes oficials i hi ha qui truca enfurismat a la ràdio per denunciar que això “encareix el producte”. Es el cretinisme.

Els intel·lectuals espanyols no saben entrar a Internet per veure què va passar l’1 d’octubre. No saben què està passant a Cat. perquè no tenen Internet i  les seves televisions no en parlen.

 Al Valle de los Caidos fan un festival feixista i els socialistes no han vist res.

Un cap com una pedra codina.

Ja ens ho havien dit, fa temps,  el Machado, l’Unamuno i el Valle-Inclán.

Es a l’ADN. No hi ha res a fer?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.