Per primera vegada en molts anys, no hi haurà cap manifestació multitudinària.

Diu que la manifestació es farà a cada poble i observant totes les mesures restrictives que preveu la situació covítica en què ens trobem. Mascaretes, distàncies i etc. Ves què hi farem?

La portada dels diaris del règim ja ens les esperem: ens diran que l’independentisme ha fracassat, que els catalans no volen la independència. Fins i tot hi haurà qui posarà una foto de l’11 de setembre de l’any passat i una d’aquest any per fer una comparació ridiculitzadora. (Són tan llestos)

Palmeros i tertulians ens donaran per morts i enterrats. Miraran d’escarnir els nostres esforços, de menystenir tot el que hem fet fins ara. Ens tornaran a dir que els nostres líders estan a la presó o a l’exili perquè són uns delinqüents, uns lladres i uns colpistes i que nosaltres, els independentistes, formem part d’una tenebrosa secta de somiatruites paranormals.

Així i tot, ens trobarem, uns quants, al lloc que triarem i tornarem a dir que volem la independència, que no volem formar part d’un estat feixista i corrupte, despòtic i venjatiu.

 Ells poden seguir, durant tots els segles que vulguin, en la seva España Imperial, aixoplugant magistrats, polítics, policies, militars, periodistes,  empresaris i monarques corruptes, patrocinadors de policies patriòtiques i inventors de grups terroristes.

No volem formar part d’aquesta societat. No volem ser espanyols.

Volem la independència.

Tampoc no és tan difícil d’entendre, no?

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.