Omar Noumri es converteix en el primer alcalde d’origen àrab de Catalunya

Aquest dissabte s’ha constituït l’Ajuntament de Castelló de Farfanya amb el cadidat per ERC com alcalde

Amb aquestes paraules Omar Noumri  s’ha convertit, aquest dissabte, en alcalde de Catelló de Farfanya i en conseqüència ha pres possessió el primer alcalde d’origen àrab de tot l’estat espanyol.

El ple de constitució de l’Ajuntament de Castelló de Farfanya s’ha iniciat aquest dissabte passats dos quarts de dos del migdia. Amb els juraments del càrrec dels regidors electes  la nova  corporació municipal ha escollit a Omar Noumri com alcalde del municipi gràcies als vots favorables dels 5 regidors d’esquerra per contra dels dos vots aconseguits per Rosa Maria Rúbies cap de llista de la candidatura de Junts per Castelló de Farfanya.

En el seu primer discurs públic el nou batlle del municipi  ha apel·lat a la cohesió social i ha estès la mà a l’oposició per engegar una  nova etapa al municipi lluny de les desavinences del passat. b Voluntat que també ha manifestat la cap de l’opisició Rosa maria Rúbies.

Per Omar Noumri una de le prioritats en els seus primers dies com alcalde de Castelló de Farfanyà també serà conèixer l’estat de l’Ajuntament per tal de poder desenvolupar el seu programa electoral basat en fer front al despoblament rural .

Omar Noumri, de 27 anys i nascut Argèlia s’ha convertit avui en el primer alcalde d’origen àrab de tot el territori. 26 anys després de la seva arribada a Catalunya i amb la vara d’alcalde de Castelló a la mà Noumri espera que l’acte d’avui sigui només un primer pas per futures generacions.

La llista encapçalada per Omar Noumri va guanyar les passades elesccions del 26 de maig amb prop del 65% dels vots dels veïns i veïnes de Castelló.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.