L’Oficina Jove de la Noguera, Antisida Lleida i Transsegre aposten per una campanya de salut sexual entre els joves

Mulla’t segur per la Transsegre és la campanya que un any més uneix l’oficina jove de la Noguera, l’Associació Antisida Lleida i l’organització de la Transsegre per una mateixa causa, apropar als més joves eines i informació sobre salut sexual.

L’Associació Antisida de Lleida ja fa uns anys que té un conveni amb l’Oficina Jove oferint cada setmana assessorament i es realitzen diferents campanyes, com aquesta que tindrà lloc el cap de setmana de la 34a edició de la Transsegre on s’hi repartiran preservatius en diferents moments de la festa.

Durant la nit de dj’s de divendres l’Associació Antisida aposta per segon any consecutiu en posar a la disposició de tots un espai de salut mòbil on poder sol·licitar informació i obtenir preservatius. L’entitat aposta per l’oci nocturn per dur a terme algunes de les seves campanyes.

D’altra banda Antisida Lleida un any més fa cessió d’un miler de preservatius a l’organització de la festa per repartir-los entre tots els participants de la baixada en barca en el moment de la verificació.  L’organització de Transsegre es mostra satisfeta amb la campanya per la necessitat de conscienciar als joves sobre salut sexual i destaquen també el consum d’alcohol.

Les tres parts coincideixen en fer un bon ús d’aquest material i que no s’utilitzi com una joguina per embrutar el riu durant la baixada en barca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.