L’Oficina Jove inicia un cicle de càpsules formatives sobre feminismes, desigualtats de gènere i violències sexuals

Consisteix en quatre sessions que totes elles aniran a càrrec de l’associació lleidatana Lika i que s’emetran per directe a través del perfil d’Instagram de l’Oficina Jove

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha iniciat aquest dilluns un cicle virtual de càpsules formatives relacionades amb els feminismes, les desigualtats de gènere i les violències sexuals.

El cicle consisteix en quatre sessions que totes elles aniran a càrrec de l’associació lleidatana Lika i que s’emetran per directe a través del perfil d’Instagram de l’Oficina Jove de la Noguera els dilluns a partir de les 18:00h.

La idea sorgeix durant el confinament arrel d’una enquesta de l’Oficina Jove.

Les sessions van dirigides especialment als i les joves i amb l’objectiu que interactuïn amb les ponents. La voluntat de les sessions és parlar sense complexos sobre els estereotips de gènere i les violències masclistes, sempre amb un context històric.

Aquest dilluns la sessió ha tractat els feminismes i les desigualtats i en les properes setmanes es parlarà sobre les relacions sexoafectives i/o abusives, violències sexuals i el paper del mitjans de comunicació al voltant d’aquestes qüestions.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.