Les obres de la carretera LV-3322 que uneix Bellcaire d’Urgell i Linyola, avancen a bon ritme

Les obres de la carretera que uneix els municipis de Bellcaire d’Urgell (La Noguera) i Linyola (Pla d’Urgell) avancen a bon ritme. L’execució de l’obra va començar el passat mes de setembre amb la renovació de la xarxa hidràulica que circula per sota de la via i properament els operaris començaran a realitzar els treballs a la calçada de la carretera. Tal i com ha explicat l’alcalde de Bellcaire d’Urgell, Jaume Montfort, aquesta part de l’actuació comportarà talls a la via.

L’obra és una demanda de fa gairebé 20 anys pels diferents consistoris dels dos municipis que uneix la via, Bellcaire d’Urgell i Linyola. D’aquesta manera, la carretera de titularitat de la Generalitat de Catalunya, passarà a tenir una calçada de 10 metres d’ample amb doble carril de circulació de 3,5 metres i dos vorals d’1,5 metres al llarg de 4 quilòmetres. Amb l’actuació, la via, habitualment molt transitada, guanyarà en seguretat.

Tot i que la previsió inicial indica que l’obra es podria acabar a l’estiu del 2019, des del consistori del municipi de la Noguera són optimistes i esperen que l’actuació acabi a mitjans d’any. L’obra va ser adjudicada per 4’3 milions d’euros.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.