S’obre la convocatòria d’ajuts per pagar el lloguer de l’habitatge

 width=Des del 16 d’abril, fins al 7 de juny es poden presentar les sol•licituds d’ajuts per pagar el lloguer de l’habitatge habitual durant l’any 2019 de la Generalitat de Catalunya, per tal de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts en les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya. La subvenció s’atorga per a l’any de la convocatòria. Es poden consultar les bases completes el DOGC 7854,de quinze d’abril de 2019, RESOLUCIÓ TES/935/2019, d’onze d’abril.

Per tramitar la sol•licitud, cal demanar hora a la tècnica de mediació per al lloguer social al Consell Comarcal de la Noguera, telefonant al 973 448 933 – extensió 1. En el cas d’habitatges dels municipis d’Artesa de Segre i Ponts cal demanar hora a l’Ajuntament corresponent.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.