Obertes les inscripcions per a la pujada a Sant Jordi de Camarasa

 width=

La Pujada a Sant Jordi, una de les proves amb més carisma del circuit Trail Running Sèries Lleida, ja ha obert inscripcions de cara a la cita, que enguany se celebrarà el 23 de setembre i que servirà per tancar les TRS.

Els participants podran optar en una trail de 15 kilòmetres, amb un desnivell positiu de 980 metres i 4 avituallaments, o bé una mini-trail de 10,5 kilòmetres i un desnivell positiu de 650 metres.

La trail oferirà un recorregut amb tot tipus de terreny en què destaca el pas per l’ermita de Sant Jordi, on hi haurà la pujada més forta, ja que en només 2 kilòmetres s’ascendiran més de 400 metres de desnivell positiu. Durant la pujada hi haurà un pas equipat amb corda i clavilles, que encara que no és tècnic, sí que et fa pujar una mica l’adrenalina.

Un cop a l’ermita de Sant Jordi, la cursa seguirà per un tram per pista fins a deixar-la i ascendir al tossal de Sant Jordi, des d’on hi haurà algunes de les vistes més espectaculars del recorregut. Després el trajecte anirà en descens fins a la mateixa presa del pantà de Camarasa, des d’on començarà la tornada al poble. Aquí hi haurà un nou pas equipat amb clavilles i esglaons, que tampoc comporta cap risc però sí que dóna espectacularitat al recorregut.

Es tracta, en definitiva, d’una autèntica cursa de muntanya amb unes vistes espectaculars de la plana de Lleida i del riu Segre, una cita imprescindible en aquest circuit.

Paral·lelament a la Trail Pujada a Sant Jordi, l’Ajuntament de Camarasa organitza una caminada d’uns 5 kilòmetres de recorregut, amb sortida just després de la cursa i un recorregut fins a l’Espai Orígens, on es farà una presentació del centre (tracta de l’home de Neandertal i l’arqueologia), i després tornar a meta pel mateix camí.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.