Obertes les inscripcions de la Cursa de la Serp de la Sentiu de Sió

 width=

La Cursa de la Serp s’incorpora enguany al calendari de la Lliga Ponent Eurosomni. Ho farà amb la quarta edició de la prova, que tindrà lloc el diumenge 20 de maig a La Sentiu de Sió (La Noguera). La cita ja ha obert les inscripcions.

La jornada oferirà curses de muntanya de 10 i 5 kilòmetres, caminades sobre aquestes mateixes distàncies i curses infantils. La sortida i l’arribada estaran ubicades al camp de futbol, darrera del poliesportiu i de les piscines municipals, una zona on els participants disposaran de vestidors i dutxes.Els horaris de les sortides seran: caminada 10 km (9:15h), cursa 10 km (9:30), caminada 5 km (9:45), cursa 5 km (10:00h) i curses infantils (11:00h). La cursa de 10 kilòmetres presenta 450 metres de desnivell positiu, mentre que a la de 5 kilòmetres el desnivell és de 340 metres.

La inscripció inclou una bossa del corredor que conté una samarreta de la cursa. La recollida dels dorsals serà al mateix lloc de la sortida fins a 30 minuts abans que comencin les diferents curses. La prova serà solidària amb l’Associació Els Bitxos, una entitat que es va constituir l’any 2007 i que treballa amb l’objectiu de tirar endavant un projecte transversal d’educació pels infants i els joves més desafavorits de la comarca. Gràcies al suport educatiu i un treball comunitari amb altres institucions i entitats educatives, Els Bitxos intenta minimitzar les situacions d’exclusió social a les quals estan sotmeses, amb la finalitat d’ajudar els infants i joves, oferint-los la possibilitat de gaudir de la infància i l’adolescència, poder estudiar i alimentar-se, tot gaudint de la participació en les festes tradicionals.

Podeu trobar més informació a: www.iter5.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.