Oberta la convocatòria 2020 dels ajuts Leader per a la creació, ampliació i millora d’empreses

Les persones físiques o jurídiques interessades en crear, ampliar o millorar el seu negoci ja poden sol·licitar les subvencions Leader fins el proper 30 de novembre de 2020

 

Els ajuts, gestionats pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, corresponen als municipis de la Noguera i sis municipis del Segrià nord: Alfarràs, Alguaire, Corbins, Vilanova de la Barca, la Portella i Almenar. Aquets ajuts estan orientats a empreses, emprenedors i emprenedores que vulguin invertir empresarialment en negocis de serveis turístics, de transformació agroalimentària, comerços, serveis a la població i indústries. Les inversions subvencionables inclouen obra civil i instal·lacions, equipaments, maquinària i mobiliari i honoraris tècnics de projectes d’execució d’obra. L’import mínim de la inversió elegible que es realitza ha de ser de 12.000 euros sense IVA i l’import de l’ajust pot oscil·lar entre un 20% i un 40% de les despeses elegibles.

Des del GAL Noguera Segrià nord s’estan realitzant diverses sessions informatives online. Les dates previstes per a les següents sessions són el 23 d’octubre de 2020 a les 10.00h, el 2 de novembre de 2020 a les 12.00h i el dia 11 de novembre de 2020 a les 10.00h. Les persones interessades poden realitzar la inscripció a través de l’apartat “Sessions informatives ajuts Leader” de la pàgina web www.noguerasegrianord.cat. A través de la pàgina web també es pot consultar la resolució, les bases dels ajuts o la documentació que cal presentar.

Els ajuts del programa Leader estan cofinançats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. Aquest programa té com a objectiu fomentar la diversificació econòmica i el desenvolupament en els territoris rurals, amb la creació, ampliació i millora de les activitats econòmiques, per mantenir les característiques del món rural i a la vegada millorar la seva qualitat de vida.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.