Noves actuacions de restauració al Claustre del Monestir de les Avellanes

Cinc alumnes de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Catalunya han començat tasques de restauració al Claustre del Monestir de les Avellanes. Les actuacions supervisades per restaurador i conservador Ramón Solé formen part del projecte arquitectònic que el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya i el Monestir de les Avellanes van realitzar al 2013 amb l’objectiu de preservar i conservar patrimoni de la casa marista. En aquesta actuació les pràctiques dels restauradors consisteixen en fer una revisió de l’estat de la restauració que es va realitzar al claustre l’any 2016.

El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya ha estat l’encarregat de gestionar les pràctiques d’aquest alumnes de l’escola superior de Restauradors i conservador de Catalunya i supervisar-les. Pels representants d’aquest departament de la Generalitat, l’actuació el conveni són  un mostra de la necessitat col·laborativa a l’hora de preservar i conservar el patrimoni.

Les tasques de restauració s’allargaran durant un més i també s’executarà la neteja de dues portes de la galeria sud no van poder ser netejades durant l’actuació del 2016

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.