Nova victòria del Balaguer Villart Logístic a Irún

Partit Irún - Balaguer (CTT Balaguer)

Partit Irún – Balaguer (CTT Balaguer)

El passat diumenge les noies del Balaguer Villart Logístic es van endur una nova victòria per 1 a 4 de la pista de l’Irún Leka Enea, al flamant nou Centro de Entrenamiento de Tenis de Mesa que porta el nom de la desapareguda jugadora basca de tennis taula Sonia Etxazarreta.

En el primer partit Tingting Eang es va desfer fàcilment de Olatz Zuazua per 0 a 3 (4-11, 4-11, 2-11). En el segon Anna Biscarri va cedir l’únic punt davant la xinesa Jin Zhang per 3 a 0 (11-8, 11-6, 11-2), amb el que les basques igualaven el marcador.

Però les catalanes ja no van cedir cap més joc. Yan Lan Li va guanyar per 0 a 3 a June Maria Izquierdo (2-11, 3-11, 1-11). En el dobles, Tingting i Yan Lan van superar Jin Zhang i Zuazua per 0 a 3 (6-11, 4-11, 5-11).

I finalment Tingting Wang acabava l’encontre, en el partit que enfrontava a les dues primeres jugadores d’ambdòs equips, posant de manifest la seva superioritat al guanyar a Jin Zhang per un altre 0 a 3 (6-11, 2-11, 9-11).

En la propera jornada de lliga el dia 8 de març el Balaguer Villart Logístic rebrà a la seva pista al Falcons Sabadell – Finques Collbató. A les 17h, al pavelló Molí de l’esquerrà, hi haurà una bona ocasió per celebrar el dia de la dona gaudint del millor tennis taula femení.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.