Nous èxits del Club Gimnàstica Rítmica a Mollerussa

gimnastesEl Club Gimnàstica Rítmica de Balaguer va recollir el dissabte 12 d’abril a Mollerussa un nou triomf, en una competició, organitzada pel Club Stil, en la qual hi van prendre part més de 60 nenes i noies de l’escola i el club local. L’equip, amb representants en les categories d’aleví fins a sènior, va endur-se la primera posició en 8 actuacions, mentre que va quedar tercer en tres proves més.

El club està molt satisfet amb els resultats aconseguits aquesta temporada, que les seves responsables atribueixen a un projecte consolidat, que compta amb més de 140 gimnastes i amb participació en tots els trofeus provincials.

D’altra banda, el passat 6 d’abril tres gimnastes del club es van desplaçar fins a Riudoms, on van participar, en la modalitat individual, en la segona fase de proves que donava accés a la final del Campionat de Catalunya en Edat Escolar (CCEE). La gimnasta del club Andrea Lorenzo va aconseguir la primera posició i un accés directe a la final de Catalunya en categoria sènior que es farà el proper 11 de maig a Torrefarrera. Lorenzo acompanyarà, així, a Adelina Muresan que ja es va assegurar la classificació el passat 16 de març a Torredembarra.