Nou espai tecnològic per a la Gent Gran d’Artesa de Segre

Des d’avui, el Municipi d’Artesa de Segre a la comarca de la Noguera compta amb un nou espai tecnològic per a la gent gran. La nova instal·lació està dotada amb sis ordinadors, una impressora multi funcional i una pantalla amb canó projector. S’hi desenvoluparan tallers d’aproximació a la informàtica, creació de projectes digitals i xarxes socials.

Un servei, que gestionaran des de l’Associació de la Gent Gran, i que abans de posar-se en funcionament ja ha rebut més de seixanta sol·licituds d’inscripció. És per això que es realitzaran diferents torns en els tallers.

L’Aula d’informàtica ha estat finançada per l’Obra Social de la Caixa i ha suposat una inversió de 15.600 euros. La fundació de l’entitat, també destinarà 12.000 euros anuals per a la programació i realització de diferents cursos, tallers i activitats.

L’objectiu de l’equipament és impulsar el coneixement de la gent gran de la població en el camp de les noves tecnologies i facilitar la seva participació social.

Des del consistori creuen que aquest equipament serà de gran utilitat al municipi, que compta amb 23 nuclis agregats

L’obra social la Caixa desenvolupa aquest programa per a les persones grans a través de 32 centres a la província de Lleida. Durant aquest any 2014,  més de 16.000 persones ja han participat en gairebé 600 activitats destinades a fomentar un envelliment actiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.