No vull ni saber com acabarà la tangana aquesta dels Junts. Molt bé no pot acabar.

Tots els que han estat fent  campanya per marxar del govern, si les bases diuen que es volen quedar què faran? Es quedaran al govern tot i haver dit que volien marxar?

I si la cosa va al revés i les bases decideixen marxar, que faran els que han dit que era millor quedar-se, marxaran igualment? No ho sabem.  Vols dir que abandonaran càrrecs, cadires i les famoses paguetes  de tanta anomenada? També és possible.

Se veu que alguns dels prohoms va dir que potser seria millor marxar del govern ara que venen difícils, que venen maldades, que després ja en parlarem. Tampoc és mala idea i és una bona mostra de la mida del fetge del personatge. Però no passa res. No cal que ens amoïnem.

Si es queden sols els d’ERC, tampoc no passarà res. Segons els del Twitter més malament ja no ens pot anar així que tampoc ens esquinçarem les vestidures ni ens cobrirem els caps de cendra. Calma sobretot.

Una cosa ens ha de quedar molt clara, ja cal que tinguem ben present  que si s’ha de fer alguna cosa per la independència l’haurem de fer nosaltres, el poble pla.

Hem d’organitzar Correllengües, concerts i sopars de germanor.

Els nostres polítics els haurem d’obligar a seguir-nos i a treballar en allò que els anirem dient. No podem esperar molt més. Ja s’ha vist prou.

Només ens calia saber que l’Estat espanyol està patrocinant la nostra desaparició.

Però d’això parlarem un altre dia.

Anims i endavant sempre.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.