Rafel2Tampoc no descobrirem res però és bo de dir-ho perquè en quedi constància.

A Espanya tenen un govern format per delinqüents. Es una banda criminal, una organització per a delinquir.

No tenen cap més programa polític que el robatori, l’espoli i el desmantellament de l’estat del benestar. S’han donat carta blanca per robar. Roben i s’ho reparteixen entre ells amb total impunitat i comptant amb el vist i plau de la Justícia que també se l’han comprat.

rajoyEls directius de Bankia tenen les seves targetes negres – el black money de Xavi Castillo- amb la connivència del govern. Ara diu que la majoria de casos han prescrit i no seran jutjats. Tira-li figues. El jutge que ho ha volgut jutjar ha estat apartat de la carrera judicial. No hi ha més.

El Blesa és un lladre, sí, però pot seguir robant. Com el Rato i la resta de la colla. No passa res perquè són “patriotas españoles”, són del PP i són tots amics.

Un altre patriota és el Florentino Pérez. A la llotja del Madrid s’inicien els negocis més lucratius del país, AVEs, carrreteres, projectes Castor. Tot són beneficis, perquè les pèrdues són generosament assumides pel sofert poble espanyol. En còmodes terminis, això sí.

Les copes a càrrec del Rodrigo Rato que és generós de mena.

El govern espanyol és una màquina de robar. La màfia siciliana, la Camorra napoletana i el govern d’Espanya. Tres organitzacions delictives de solvència contrastada.

El govern d’Espanya encara té l’avantatge de no estar fora de la llei, al contrari: són la llei.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.