El Museu de la Noguera presenta el volum complet del llibre “L’Abans Balaguer”

El Museu de la Noguera ha presentat el Volum complet del llibre “L’Abans Balaguer” editat per Efadós. Es tracta d’un recull de fotografies representatives de la ciutat entre els anys 1871 i 1982 posant èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, festes i tradicions i també paisatge i monuments emblemàtics de la capital de la Noguera. Al volum s’hi poden observar fins a 1000 fotografies procedents de particulars i altres arxius.

Durant la confecció del llibre, el Museu de la Noguera ha recopilat  un total de 10.000 fotografies inèdites. Tot i que en el llibre només se n’han pogut mostrar un petit percentatge, el fons amb les 10.000 instantànies passa a formar part de l’arxiu municipal.

La recopilació de fotografies va començar a la primavera del 2017 quan es va engendrar aquesta publicació que forma part d’una col·lecció de l’editorial Efadós i que s’ha pogut completar amb diverses entregues.

Un cop acabada  l’entrega per fascicles que s’ha realitzat de manera setmanal, en venta a les llibreries i papereries de la ciutat durant l’any, ara ja es pot adquirir el llibre acabat.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.