El Municipal s’acomiada de la Primera Catalana

Últim partit a Primera Catalana dels vermells al Municipal de Balaguer aquest diumenge. Els balaguerins van rebre el líder que no ho va tenir fàcil per endur-se el tres punts cap a al Principat.

Des de l’inici de l’encontre l’Andorra tenia el control del joc però davant d’un Balaguer ordenat i defensiu va tenir dificultats per generar situacions de perill. Al minut 24 Hichem va realitzar el primer xut entre pals dels locals però sense èxit. Pocs minuts més tard el visitant Jantus amb una rematada de cap hagués pogut obrir el marcador si no fos per la intervenció d’Alfred.

El descans arribava amb empat a 0 amb el domini dels visitants però sense grans ocasions de gol.

5 minuts després de la represa un error defensiu del Balaguer va portar l’andorrà Ferran Tacón a obrir el marcador. Tot i el 0-1 els vermells van continuar lluitant per aconseguir l’empat i al minut 57 Pau recuperava una pilota del centre del camp i amb un fort xut va estar apunt d’aconseguir-ho.

L’Andorra també va tenir oportunitats de marcar el segon gol com en aquesta ocasió amb un llançament de falta directa de Fede Bessone que va tocar la fusta. El Balaguer va crear alguna acció de perill però sense materialitzar cap jugada i finalment els andorrans s’emportaven 3 valuosos punts per continuar líders i assegurar la promoció d’ascens a falta del darrer partit de lliga que disputarà contra el Viladecans, 3r classificat.

Al finalitzar el matx el tècnic vermell Pepe Gil es mostrava satisfet amb el treball de l’equip en un dels seus millors partits d’aquesta temporada.

El Balaguer jugarà el darrer partit de lliga el proper diumenge 26 de maig a partir d’un quart d’1 del migdia al camp del Vista Alegre.

Informa: Anna Requena