El Museu de la Noguera prepara les activitats del Dia Internacional dels Museus

El pròxim dijous dia 18 maig la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran commemorarà un any més el dia internacional dels Museus.

Com en edicions anteriors els museus de la Xarxa realitzaran jornades de portes obertes als seus equipaments. Per commemorar aquest dia, els 11 museus de la xarxa també realitzaran un seguit d’activitats conjuntes emmarcades dins de la campanya Conflictes bèl·lics i migracions. Memòries ferides i reconciliació, que respon al tema escollit pel Consell internacions dels Museus (ICOM) “Dir allò que no es pot explicar als museus”.

Balaguer s’afegirà a les actvitats presentant, el mateix dimecres,  una radi humà amb una punta de sílex incrustada trobat a la cova funerària del forat de Conqueta.

Les activitats continuaran divendres dia 19 i amb la línia dels altres museus a la capital de la Noguera es farà  un cine Fòrum sobre el  film To Kyma : Recat al mar Egeu per parlar del conflicte sirià i el drama dels refugiats

L’equipament i dins de la nit dels Museus també ha organitzat pel pròxim dissabte a la nit una visita guiada a l’exposició permanent, centrada amb la simbologia i la significació que tenen els animals a les peces de la mostra. La visita també comptarà amb l’actuació dels alumnes de l’escola Xemeneia: Espai de dansa i creació. Els interessats en fer la visita hauran de fer una reserva prèvia contacta’n amb el mateix museu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.