Montsec Turístic accelera la seva posada en marxa

L’associació Montsec turístic s’ha presentat avui a una part del sector empresarial  de la zona d’influència de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà que encara no s’havien adherit l’entitat. L’associació es va tornar a constituir  a finals d’any 2015 després de no tenir pràcticament activitat des del 2006.

Amb aquesta iniciativa es busca unir esforços entre el sector turístic de la zona per tal de promocionar d’oferir una oferta turística de qualitat de la zona i potenciar la destinació starlight de la zona a més de treballar com un sol ens a nivell administratiu.

La presentació s’ha realitzat dins del marc de la segona trobada de monitors starlight realitzada al Monestir de les avellanes.

La trobada també ha comptat amb la presència de representants del COU i del consell comarcal de La Noguera i a constat d’un matí de formació amb diverses ponències sobre projectes d’astroturisme al Montsec, sobre les vies legals per a gestionar activitats astronòmiques en establiments turístics de la zona.

La jornada ha acabat amb un visita a les salines de Vilanova i amb un dinar astronòmic al restaurant del Claustre del Monestir de Les Avellanes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.