Montgai reobre la llar d’infants del muncipi

L’Ajuntament de Montgai que va obrir la llar d’infants fa 3 anys, el passat mes de setembre la va haver de tancar perquè només hi havia un alumne inscrit.

L’escola bressol de Montgai, que fa un any que està tancada, tornarà a obrir les seves portes el curs vinent. L’Ajuntament de Montgai que va obrir la llar d’infants fa 3 anys, el passat mes de setembre la va haver de tancar perquè només hi havia un alumne inscrit, ara però amb el termini de preinscripcions obert, el consistori preveu posar en marxa de nou aquest servei que ja compta amb 4 infants interessats.

Des del consistori valoren molt positivament la reobertura de l’escola bressol ja que la seva posada en marxa afavorirà al futur de l’escola d’educació primària del propi municipi que actualment compta amb una quinzena d’alumnes.

Per sol·licitar aquest servei de guarderia que ofereix una atenció molt més personalitzada en tractar-se de grups reduïts d’alumnes, es pot realitzar la preinscripció en línia a través del web de l’Ajuntament de Montgai.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.