El Monestir de les Avellanes celebra el 6è Concert d’Orgue

El concert forma part del 22è Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu 2020

Cartell del concert

 

 tubs del monestir a les 12:00h. Aquest concert se celebra en el cinquè aniversari de la recuperació de l’orgue de tubs a l’església del monestir després de 170 anys sense aquest instrument. Amb aquesta actuació el Monestir de les Avellanes recupera les activitats culturals aturades des del mes de març arran de la Covid-19.

El concert forma part del 22è Festival de Música de Tardor d’Orgues de Ponent i del Pirineu 2020, i enguany serà l’únic orgue de la comarca de la Noguera que hi participarà. Amb el títol “Quintets per a corda i orgue del Pare Antoni Soler” serà interpretat per Miquel Gonzàlez a l’orgue, Francesc Rodoreda i Montserrat Boira al violí, Edward Powel a la viola i Glòria Rodoreda al violoncel.

Serà una edició doblement especial, en primer lloc perquè es podrà veure una interpretació molt poc habitual, com és la combinació d’un quintat de corda amb orgue. En segon lloc perquè s’interpretaran peces del compositor i organista català Antoni Soler, un dels màxims representants de la música per teclat del barroc i classisme català al segle XVIII.

El concert serà gratuït i d’accés lliure. Per assistir-hi és obligatori l’ús de mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i en finalitzar l’actuació es demana desallotjar amb fluïdesa el recinte.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.