Mig miler de persones assisteixen a la 3a Trobada d’Acordionistes Ciutat de Balaguer

Mig miler de persones van assistir dissabte passat a la 3a Trobada d’Acordionistes Ciutat de Balaguer, certamen organitzat per l’associació Acordionik i l’Associació de Veïns del Centre Històric. La trobada, que va tenir lloc a la plaça Comtes d’Urgell, va comptar amb l’actuació d’una vintena d’acordionistes.

El president de l’associació Acordionik, Armengol Oliva, va destacar la consolidació de la trobada entre els aficionats catalans. Enguany hi van prendre part acordionistes procedents de Vilanova i la Geltrú, Bigues, Perafita, Montmajor, Baldillou, Oliana i Balaguer, entre altres ciutats. La trobada també va comptar amb la participació de joves músics, com Andreu Estany, de 7 anys, cosa que demostra que “l’instrument i les trobades tenen encara molta vida”.

Acordionik celebra dues trobades a l’any, l’altra es fa a l’abril al nucli de l’Hostal Nou i la Codosa. L’entitat també ha impulsat una escola d’acordió. Precisament, acaba de finalitzar el primer curs en el que hi ha participat una desena d’alumnes. Les classes, que es feien un cop per setmana, les ha impartit una professora del conservatori de Cervera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.