Més sobre l’indult

Rafel Molina

España és un país que acabarà fent riure a mig món.
Ara estan muntant una comèdia amb un indult per quedar bé amb els espanyols i quedar bé amb els catalans que no volem un indult.
Es tracta de presentar-ho de manera que tothom quedi content. Als espanyols els diuen que no facin gaire cas, que és un indult parcial, revisable i que en realitat no val per a res, que el PSOE, amb tots els seus barons, sap perfectament que això que van fer els catalans és imperdonable i que no poden ser indultats de cap manera.
Als catalans, però, ens diuen que sí, que és un indult molt bo i generós, que porta aparellada la promesa d’un nou referèndum per votar un estatut caducat.
S’ha de ser molt ruc per creure que una mentida d’una magnitud semblant, podrà ser mai creguda a Catalunya.
Com que s’ha dit que un indult és un perdó a un delicte i que els presos no el volen perquè no s’ha fet cap delicte, ho consideren una prova de què els presoners catalans no s’han penedit i que no pensen rectificar. Es una prova del seu delicte.
La maquinària espanyola no para. Ens recorda cada dia més la Inquisició. La prepotència i la dolenteria al poder. Tribunal Suprem, Constitucional, de Cuentas. Una gran família.
El gran error dels independentistes va ser creure que l’estat espanyol és un estat democràtic.
El P.P. ha començat la seva campanya de recollida de signatures contra els catalans. Són la prova que l’odi a Catalunya és rentable políticament.
No tenim cap més alternativa que la independència.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.