Se sap que hi ha diferents grandàries de fetge. Un dels fetges més grossos és el de l’España imperial.

El Deep state espanyol, la claveguera profunda, que és qui realment mana, molt més que  l’actual gobierno en funciones  té un fetge de proporcions gegantines.

L’escamot patriòtic del CNI espia a tort i a dret i no se sap ni amb quina intenció ni a les ordres de qui. Cal suposar que si espien al Pedro Sànchez i a la ministra de Defensa, no serà a les seves ordres. Qui ho ha manat, doncs? No ho sabem, ni ho sabrem mai.

De moment ha servit per tapar el cas dels ciutadans  catalans espiats pel govern espanyol. Ja no en parla ben bé ningú.

Els de la Moncloa diu que tenen la intenció d’aclarir-ho tot, però, per si de cas, els representants de la claveguera  han votat en contra de fer cap investigació. Poques sorpreses.

Han fet, això sí,  una reunió que té com a característica principal que és ultra secreta i tot el que es parla en la reunió és secret. El CNI no pot dir res, perquè tot és secret.

Ens han espiat però no podem saber ni qui, ni quan, ni per què, ni qui ho ha ordenat perquè és secret. No es pot dir res i no es pot preguntar res.

En una demostració de cinisme de primer nivell,  s’han inventat un enemic exterior, del qual no es pot parlar perquè és secret i el Catalangate ha passat a millor vida.

Tot és secret  i tot d’acord amb la Constitución, que per això se la fan anar ells per on volen.

Amb el temps i una mica de fetge,  resultarà que Pegasus  és  un invent nostre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.