El CF Balaguer, més líder

El Balaguer va completar un dels partits més complets en el que portem de temporada. Els vermells van començar l’encontre contra el Rubí molt intensos i les ocasions no es van fer esperar pel públic que ahir abarrotava el Municipal.

La davantera vermella, ahir sense Adrià sancionat, va realitzar un perfecte joc associatiu que ben aviat va donar els seus fruits amb un gol d’Alberto Bañuelos després d’una gran inclusió de Putxi per banda.

Els homes de Cortés ho van continuar intentant durant els primer 45 minuts amb diverses ocasions manifestes de Gol, però el lluminós ja no es va moure fins a la segona part.

El Rubí es va veure superat en tot moment i pràcticament no va xafar àrea rival. Als de Barcelona se’ls hi va complicar més les coses quan dos minuts després de la represa Sergi Galceran va pentinar la pilota col·locant-la lluny de l’abast del porter visitant.

El marcador ja no es va moure fins al minuts finals malgrat les nombroses ocasions de l’equip vermell.

Al minut 87 va ser Jordi Morcego qui va posar una mica de sal per part del Rubí, però la intranquil·litat vermella va durar un minut, el temps que va tardar Isaac en situar el 3-1 definitiu al marcador.

Abans de finalitzar el partit els de Barcelona van tenir una nova ocasió però Alfred que no va tenir massa feina al llarg del partit va aconseguir desviar la pilota amb una gran estirada.

Al final del partit tots dos entrenadors coincidien en lloar el joc del vermells.

Amb aquesta victòria els homes de Cortés continuen al capdavant de la primera caralana amb 10 punt, un més que el segon el Vilanova.