Més de 200 escolars de 5è i 6è de primària participen en la Diada Olímpica de Balaguer

Amb el lema “Compartir mitjançant l’Esport” més de 200 alumnes de tots els centres educatius de cinquè i sisè de primària de Balaguer han participat avui dia 11 de maig en l’edició d’aquest any de la Diada Olímpica. Una jornada esportiva organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer, emmarcada dins del 25è pla de dinàmica educativa i orientada a fomentar la pràctica esportiva entre els escolars de la ciutat.Durant tot el dia, en els diferents equipaments esportius municipals (poliesportiu, camp d’esports, pavelló Inpacsa, pavelló Molí de l’Esquerrà) s’han organitzat tot tipus de d’activitats i competicions en diferents disciplines com el bàsquet, el futbol, el futbol sala, la natació, el bàdminton, el hip-hop, el tennis taula, els escacs, el hoquei i el bàdminton. La jornada s’ha destacat pel bon afer i l’excel·lent participació, arran dels resultats esportius que s’han donat.

Aquesta Diada Olímpica és una aposta més del consistori balaguerí per potenciar l’esport base de la ciutat així com el foment de la pràctica esportiva entre els més joves.

D’altra banda, els principals objectius d’aquest esdeveniment són aprofitar els valors que transmet l’esport en la formació individual i social dels adolescents, i fomentar l’intercanvi de bones pràctiques que afavoreixen la integració social.

La bona acceptació per part de pares i mares, educadors i alumnes ha permès la consolidació d’aquesta Diada, que el pròxim dia 25 de maig es tornarà a celebrar, però en aquesta ocasió entre els alumnes de secundària de tots els centres educatius de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.