Més de 1.300 atletes participen en la Mitja Marató, cursa de 10 kilòmetres i jogging solidària de Balaguer

Més de 1.300 atletes han pres part aquest diumenge, 24 de febrer, en la Mitja Marató, cursa de 10 kilòmetres i jogging solidària de Balaguer. Malgrat el fred, aquesta ha estat una de les edicions amb més participació, la qual cosa, segons el regidor d’Esports, Guifré Ricart, demostra la consolidació de la prova dins del calendari atlètic amateur. Cal recordar que la Mitja Marató ha complert enguany 25 anys.

Pel que fa a la Mitja Marató, amb 400 participants, el guanyador ha estat Jaume Farré amb un temps d’1 hora i 15 minuts, mentre que en dones s’ha imposat Berta Gasol amb una hora i 24 minuts. La prova més multitudinària ha estat, però, la cursa de 10 kilòmetres, amb 600 inscrits. El guanyador n’ha estat Roger Sans amb un temps de 33,45 minuts i Rosa Mari Carulla, que ha fet el recorregut amb 40 minuts. Pel que fa al trajecte, s’ha donat més pes al recorregut urbà modificant la primera part de les proves, de manera que s’ha inclòs els carrers Noguera Pallaresa, Passeig de l’Estació, Barcelona, Franqueses, Països Catalans i Pere III. A partir d’aquí s’ha creuat el pont de Sant Miquel i els corredors han enfilat camí cap a Gerb i Sant Llorenç, des d’on han retornat a Balaguer.

La primera part del recorregut també l’han fet els participants en la jogging solidària, uns 300, una prova oberta a tothom, en la qual hi ha pres part des de famílies amb cotxets fins a avis, tot per una causa solidària, ja que els fons de les inscripcions, uns 1.000 euros, es destinaran a l’associació L’Estel.

Finalment, cal destacar la notable participació a la Diada Atlètica, proves pensades per als infants, on hi ha pres part uns 450 nens i nenes. Aquestes proves les organitza l’Ajuntament de Balaguer en col•laboració amb el Club Atlètic Maratonians del Segre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.