Menàrguens i Vallfogona de Balaguer esgarrapen un pessic de La Grossa de Cap d’Any

En Bar Casal de Menàrguens han repartit 5 bitllets del número 75.182 , tercer premi de la grossa de cap d’any i premiat amb 15.000 euros per cada butlleta de 5 euros jugada. En Victor ha estat l’encarregat de repartir bitllets guanyadors i tot i no saber qui ha estat l’afortunat admet que els 5 butlletes han estat venudes per terminal i creu que han anat a parar a mans de la mateixa persona.

Al llarg del matí han estat molts els curiosos que s’han atansat al bar per conèixer el nom dels afortunats o simplement per comprovar les seves butlletes. Els veïns del municipi i el propietari del bar que ha repartit el número guanyador es mostraven sorpresos i a la vegada feliços tot i que eren conscients que els diners d’aquest tercer premi podien estar lluny del municipi de la Noguera.

La resta del 3r premi d’aquesta Loteria de la Grossa també s’ha repartit a Ponent i s’ha venut a l’estanc 12 de Lleida.

Per altra banda Vallfogona de Balaguer també ha obtingut un pessic de La Grossa en vendre part del 4t premi, el 32.695, dotat en 1.000 euros per cada euro jugat.  Les butlletes guanyadores s’han repartit a la zona de l’àrea de servei de El Faro.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.