En marxa les visites escolars al Museu de l’Or de Balaguer

Els safarejos del Centre d’Interpretació de l’Or del Segre ja tornen a funcionar a ple rendiment. Després de la temporada d’estiu el Museu de l’Or de la capital de la Noguera ja ha començat les visites escolars on al llarg del curs hi passaran al voltant de 40 escoles de tot el territori lleidatà. Un primer contacte amb l’equipament que en moltes ocasions es converteix en més visites pel futur.

Avui ha estat el torn pels alumnes de segon d’ESO de l’Institut de Guissona, tot i l’escepticisme inicial la majoria d’ells han marxat del Museu de l’Or amb l’element estrella del centre.

Les visites es succeiran al llarg de tot el curs, l’activitat dels safarejos és el màxim reclam durant les visites però en realitat l’or només resulta ser el fil conductor de molts altres aprenentatges.

En diverses ocasions les visites al museu de l’or es complementen amb sortides a la muralla, al casc antic de la ciutat i al Museu comarcal de la Noguera. Una ocasió excepcional per conèixer el patrimoni cultural de la ciutat.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.