Marxa Exploratòria per a Dones aquest divendres a Balaguer

Forma part del projecte de diagnosi sobre les violències sexuals i sexistes en espais festius i d’oci de Balaguer.

Amb l’objectiu de realitzar una diagnosi dels espais que generen més inseguretats a la ciutat i en el marc del projecte diagnosi sobre les violències sexuals i sexistes en espais festius de Balaguer, l’ajuntament ha organitzat per aquest divendres al vespre una Marxa Exploratòria per a Dones.

La marxa que començarà a les 20h recorrerà diversos escenaris de la ciutat on s’hi desenvolupen activitats d’oci i festa. Començant pel pavelló Molí de l’Esquerrà es passarà per la llera del riu Segre al seu pas per la ciutat, Lapallavacara, carrers del centre històric, l’estació d’autobusos i el pàrquing de la zona de l’estació de trens. Es pretén que la vintena de participants que ja s’han inscrit a la marxa, expliquin les sensacions que els provoca cada espai on s’hi faci parada.

La marxa és un pas més dins del projecte de ddiagnosi sobre les violències sexuals i sexistes en espais festius de Balaguer que compta amb la col·laboració d’una empresa especialitzada. Més de 250 persones ja han participat en un qüestionari per conèixer com els i les joves perceben la sexualitat i a partir d’ara es crearà un grup focal i es realitzaran entrevistes persones. Amb el conjunt de tota la informació rebuda l’empresa realitzarà un informe i es començaria a posar mesures als possibles problemes que es puguin detectar.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.