L’organització del ‘Forma. Espais d’art contemporani’ ja ha fet la selecció dels projectes que hi participaran

La primera edició d’aquest cicle cultural tindrà lloc de l’1 al 22 d’octubre

 

El passat dia 19 de juliol va finalitzar el termini per presentar propostes artístiques per formar part de la primera edició del Forma. Espais d’art contemporani. La convocatòria ha rebut un total de 48 projectes, d’artistes nacionals i internacionals, dels quals se n’han seleccionat 10. D’altra banda, també s’ha escollit una acció o performance, que es durà a terme durant el transcurs de l’esdeveniment.

Amb aquesta convocatòria es pretén que la ciutat esdevingui un museu temporal, en el qual la ciutadania pugui repensar i redescobrir tant l’espai públic com els espais patrimonials. Es pretén també que a través de l’art es generi debat, crítica i reflexió sobre com són les ciutats en les quals vivim, com ens hi relacionem i ocupem l’espai públic, i quin vincle establim amb els espais patrimonials.

Per tant, durant el mes d’octubre els carrers, les places i els espais patrimonials de la ciutat de Balaguer esdevindran espais d’art, de pensament, de descoberta i de crítica. Juntament amb els projectes artístics que s’han seleccionat, s’està elaborant una programació d’activitats paral·leles, entre les quals hi haurà xerrades i taules rodones amb actors del sector que convidin a reflexionar sobre les diferents temàtiques que deriven del plantejament general del Forma 2021.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.