L’obra ‘Iceberg’ sobre el suïcidi juvenil torna a la Sala La Mercantil

Aquest va ser un projecte guanyador d’’Estrena’t al territori’, una convocatòria de suport a la producció per a companyies emergents. Aquest divendres es fan dos passis amb col·loqui final

Amb el suïcidi juvenil com un problema latent i creixent al nostre país, cada cop proliferen més projectes que parlen i aprofundeixen sobre aquest assumpte. L’obra ‘Iceberg’ precisament parla dels motius que provoquen aquestes morts com la gordofòbia, els trastorns alimentaris i diverses problemàtiques derivades de conflictes socials i estructurals que afecten directament la salut mental.

Aquesta peça escènica arriba de nou a la Sala Mercantil de Balaguer, sent aquesta una proposta de caràcter crític i social que viatja entre la comèdia més sarcàstica i el drama més profund.

Malgrat sigui una obra feta i interpretada per joves, des de la companyia remarquen que no s’exclou ningú i que està pensada per veure’s tant des d’una perspectiva adulta com d’una jove.

‘Iceberg’ és una obra de la Companyia Les Heyvan i va ser escrita per les joves protagonistes d’aquesta història. Aquest va ser un projecte guanyador d’’Estrena’t al territori’, una convocatòria de suport a producció i gira al territori per a companyies emergents.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.