Llet Nostra dona productes a ÀGAPE Aliments Solidaris de la Noguera

Ha fet donació de 600 litres de llet i 220 vasets de postres làctics a Àgape Aliments Solidaris de la Noguera que ha vist augmentar les peticions d’ajut un 38% més des del confinament

Llet Nostra ha fet donació de 600 litres de llet i 220 vasets de postres làctics, com ara Cremes Catalanes i Els Músics (fruita seca amb mel i mató) a Àgape Aliments Solidaris de la Noguera que ha vist augmentar les peticions d’ajut un 38% més des del confinament.

ÀGAPE Aliments Solidaris de la Noguera

Ara fa 10 anys que el Consell Comarcal de la Noguera juntament amb Càritas Urgell i Creu Roja la Noguera van crear un banc d’aliments per donar cobertura a la comarca. Des de les hores, ÀGAPE Aliments Solidaris de la Noguera distribueix aliments a diverses famílies amb pocs recursos econòmics dels 30 municipis de la comarca. Si habitualment dona suport a 610 famílies, en els darrers dies ha vist augmentar un 38% les sol·licituds d’ajut.

De les famílies ramaderes a les famílies amb necessitats

El ramader Llet Nostra, Miquel Àngel Piqué de  l’Agroganadera Piqué SCP de Vallfogona de Balaguer, considera que és una obligació ajudar als qui ho necessiten amb el que cada ú pot aportar: “Les 140 famílies ramaderes de Llet Nostra col·laborem amb la Creu Roja amb allò que sabem fer millor, amb la llet de les nostres vaques. Un aliment nutricionalment molt complet que ajuda a mantenir una dieta equilibrada, especialment als nens i nenes.”. 

Intensificació de les donacions

En un primer moment, al pic de la pandèmia, Llet Nostra va intensificar les seves donacions de productes a centres hospitalaris per ajudar-los a cobrir les necessitats d’alimentar al gran nombre de malalts de covid-19 ingressats i als sanitaris que feien torns de 12 hores i no podien abandonar els seus llocs de treball.

Ara, el suport de Llet Nostra es centra a entitats que reparteixen aliments  a la població necessitada, com ara als Bans dels Aliments, Creu Roja i Caritas, que han vist augmentar les sol·licituds d’ajud més d’un 30 % degut la crisi econòmica provocada per l’alerta sanitària.

Sobre Llet Nostra

Llet Nostra és la marca de llet provinent de 140 granges petites i mitjanes que col·laboren des de 2003 per comercialitzar la seva producció a un preu just per al ramader. Inclou ramaders de les comarques de Girona, Lleida i Barcelona. És líder en el mercat, comercialitza cada any més de 36 milions de litres de llet a tot Catalunya. També fa iogurts i postres amb receptes tradicionals catalanes, com la Crema Catalana, el Flam de mató i Els Músics (fruita seca amb mel i mató).


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.