Les llars d’infants de Balaguer organitzen una jornada de Portes Obertes

Les llars d’infants de Balaguer han organitzat pel proper dissabte 27 d’abril una jornada de Portes Obertes per mostrar les instal·lacions i els mètodes educatius que segueixen, abans del període de preinscripció.

Des de l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament de Balaguer consideren que la realització d’aquesta jornada és una bona oportunitat perquè els pares i mares puguin conèixer de primera mà, els diferents serveis que ofereixen els dos centres d’infants en edat preescolar amb què compta la ciutat.

L’etapa educativa que desenvolupen es considera de gran importància, ja que el creixement posterior de l’infant es basa en les experiències que han assolit durant aquests primers anys.

És per això que des de les llars treballen amb l’objectiu comú d’oferir a tots els alumnes les mateixes possibilitats, adaptant-se als seus ritmes de treball a partir dels 4 mesos fins als 3 anys.

Les dues escoles bressol de Balaguer, que tenen una capacitat de 80 escolars cadascuna es podran visitar a partir de dos quarts d’onze fins a les dues del migdia.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.