L’INS Ciutat de Balaguer guanya la XI Gimcana Lingüística de la Noguera

 width=Aquest dimecres s’ha celebrat al Teatre Municipal de Balaguer la final de la XI Gimcana Lingüística de la Noguera. Els guanyadors han estat l’equip de l’INS Ciutat de Balaguer format per Clàudia Martinez, Martina Ollé, Noè Porta i Bernat Salvia.

Aquesta activitat està organitzada pel Servei Comarcal de Català de la Noguera, que pertany al Centre de Normalització Lingüística de Lleida, juntament amb el Servei Educatiu i s’emmarca dins del XXIII Pla Comarcal de Dinàmica Educativa.

La gimcana és un concurs lingüístic que va dirigit a l’alumnat de 2n ESO dels centres de la comarca. Aquest any hi han participat els quatre centres d’educació secundària de Balaguer. Consisteix en dues fases, una primera, que es duu a terme als centres durant 4 setmanes, i una segona en la qual els equips d’alumnes guanyadors de la primera fase i que representen cada centre s’enfronten amb diverses proves sobre llengua, lèxic, frases fetes i ortografia, refranys…, en un concurs en què tots els seus companys fan de públic assistent. La Gimcana Lingüística ha estat conduïda pel periodista balaguerí Àlvar Llobet.


Informa: Redacció / Foto: Aj. Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.