L’espectacle LÓNG escalfa motors a Balaguer abans de la seva estrena oficial a Fira Tàrrega

La companyia Kernel Dance Theatre farà un primer tast de l’espectacle durant el Festival Llavors que el Monestir de Santa Maria de les Franqueses acollirà aquest cap de setmana

El Monestir de Santa Maria de les Franqueses s’ha convertit aquesta setmana en la residència artística de la companyia Kernel Dance Theatre. Creada a Barcelona a inici del 2013 la companyia es caracteritza per la fusió de diverses disciplines artístiques, ara a Balaguer repassen els darrers detalls de la seva darrera obra, Lóng amb el drac com a eix conceptual i de moviment encarna la doble lectura occidental i oriental i proposa una reflexió a l’espectador entre les similituds i diferències culturals.

Kernel Dance Theatre s’estrenarà a Fira Tàrrega, però abans es podrà veure al Festival Llavors que Les Franqueses acolliran aquest cap de setmana. És per aquest motiu, que aquesta setmana, el monestir s’ha convertit en la sala d’assajos de la.

L’espectacle LÓNG a Balaguer es farà el dissabte dia 4 a partir d’un quart de set de la tarda i és imprescindible fer reserva prèvia per poder assistir-hi.


Informa: Miquel Àngel Daviu i Joan Guillaumet

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.