L’Espai Transmissor de Seró acull la segona jornada del cicle Noguera Rural dirigida a joves

L’Espai Transmissor del Túmul de Seró, a Artesa de Segre, ha estat l’escenari de la segona jornada Noguera Rural. Sota el títol ‘Ser jove rural al segle XXI’, la sessió d’aquest dimarts pretenia visibilitzar les oportunitats empresarials que genera el món rural per afavorir l’arrelament de la població jove en el territori.

Implementar iniciatives empresarials en el món rural requereix saber aprofitar al  màxim la diversitat dels recursos més propers com l’explotació agrícola o el turisme, i aplicar les tècniques i tecnologies  més modernes tant en la gestió empresarial com en la comercialització del producte. És per això que s’hi tracten temes clau com el lideratge, les xarxes socials o el cooperativisme com a model empresarial.

Les jornades estan organitzades conjuntament per l’Oficina Jove de la Noguera, el Servei d’Informació i Atenció a les dones i el programa Leader amb uns objectius clars.

Les conferències es complementen amb taules d’experiències, tastos de productes locals i visites a llocs d’interès des de la perspectiva de la cerca d’oportunitats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.