L’Escola Municipal de Música imparteix petits concerts a les residències d’avis de Balaguer

Cançons com la bella Lola o els boleros d’António Machín són algunes de les peces del repertori que els professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer porten a les residències de la ciutat, des del passat mes d’octubre, en el marc de l’activitat que l’equipament municipal ha impulsat amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer i amb la que es busca traslladar als avis i àvies  als seus anys d’infantesa i joventut a través de la música.

Amb l’activitat es pretén treballar la memòria dels avis però també altres aspectes com la motricitat o les relacions socials.

El repertori, que normalment es basa en cançons de les dècades dels anys 40-50 i 60, ha estat prèviament treballat pels professors de l’escola de música. Un petit concert que en moltes ocasions aconsegueix emocionar al públic assistent.

L’activitat es fa de manera mensual i després d’aquestes primeres setmanes de posada en funcionament ha tingut molt bona acollida per part dels usuaris però també per part dels membres de l’Escola de Música.

L’activitat es realitza a la residència Sant Domènec, Santa Maria i Jaume d’Urgell i a la Llar de jubilats de la capital de la Noguera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.