L’Escola d’Atletisme i Triatló de Balaguer inicia els entrenaments de la temporada 2019-2020

L’escola d’atletisme i Triatló de Balaguer ha iniciat els entrenament de la temporada 2019-2020. Els petits atletes de Balaguer i comarca ja han iniciat a fer els primers metres d’una temporada que comença amb entrenaments d’intensitat progressiva sobretot per les noves incorporacions del club.

El club, que aquest octubre compleix 4 anys, manté el nombre d’inscrits i es situa entre els 60 i 70 corredors d’edats compreses entre 5 i 15 anys. Entre la cantera del club s’hi troben corredors que ja són tot un clàssic de l’escola malgrat a seva joventuts i també nouvinguts que han passat de la zona d’espectadors a la pista de joc

Sèries, progressions, o relleus són exercicis que no falten als entrenaments del club aquí però, tants petits com grans tenen els seus preferits.

I tot i que els entrenaments acaben de començar alguns del seus corredors ja tenen algun dels objectius de la temporada molt ben definits.

Més enllà dels resultats i les competicions pels entrenadors de l’Escola d’Atletisme i Triatló de Balaguer aquest esport i els seus entrenaments ha d’ajudar als corredors a millorar la tècnica però sobretot a comprendre i inculcar els valors d’aquest esport.

Els entrenaments de l’escola d’atletisme i triatló de Balaguer es realitzen els dimecres i divendresa l’espai habilitat a la zona adjacent de l’escola Mont-Roig.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.