L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer estrena aules

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer va posar en marxa la setmana passada dues noves aules que permetran acollir a la gran quantitat d’alumnes que cursen els ensenyaments que s’imparteixen a l’escola, tant del cicle formatiu de grau mitjà com de grau superior.

L’any 2015 a l’Escola Agrària es va iniciar la formació de grau superior de Ramaderia i Assistència en sanitat animal de manera que les instal·lacions se’ls van quedar petites per als prop de 90 alumnes que formen avui en dia el centre. Tot i que es van dur a terme diferents remodelacions de les dependències ja existents, seguien sense tenir prou capacitat per desenvolupar la totalitat d’activitats al llarg del matí.

Amb aquesta reforma de les instal·lacions, a més d’ampliar l’espai de treball dels alumnes dels cicles mitjà i superior, s’ha aconseguit també crear dues aules que es fusionen i es converteixen en una sala d’actes amb capacitat de fins a 100 persones.

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer ha experimentat en els últims anys un creixement notable quant al nombre d’estudiants que formen l’escola degut a la incorporació de la formació en grau superior que s’ofereix també en Formació Dual, donant així una millor resposta a les necessitats del mercat laboral.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.