Les 24 hores de Futbol Sala s’obren a la Base

Ahir al vespre es va presentar l’edició d’enguany de les 24 hores de Futbol Sala. En l’acte hi va assistir Guifré Ricart, Regidor d’Esports, Albert Marvà tècnic d’Esports de l’Ajuntament, Pep Fillat, President del Club de Futbol Sala Balaguer i Jaume Canal, Coordinador i Responsable del torneig de les 24 hores de Futbol Sala.Com a novetat d’aquest any el torneig es divideix en dos caps de setmana. Els dies 16 i 17 de Juny es celebra la competició de Base amb 7 categories (des de prebenjamí a juvenils) i la participació d’uns 50 equips d’arreu de la comarca de la Noguera. Amb la realització d’aquest cap de setmana per a joves esportistes, els organitzadors pretenen donar un gir important a l’esdeveniment potenciant la participació i la implicació de la base.

D’altra banda, el torneig sènior, que es disputarà el 14 i 15 de juliol, comptarà amb la participació d’un mínim de 16 equips. Aquest any desapareixen les eliminatòries i els equips jugaran almenys 3 partits cadascun. Destacar també que en aquesta edició hi haurà premis en metàl·lic.

Guifré Ricart, Regidor d’Esports, va agrair en nom de l’Ajuntament, la implicació de Josep Maria Vila i de tot el seu equip en l’organització de les anteriors edicions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.