L’autocar escolar de Camarasa a Balaguer no passarà més per la carretera de Camarasa a Sant Llorenç fins que no estiguin acabades les obres

Famílies implicades van tallar dilluns passat la carretera LV – 9047 per a demanar el desdoblament de la línia i un recorregut directe de Camarasa a Balaguer i Ensenyament ha concedit aquesta mesura

Dilluns va ser un dia de talls de carretera i reivindicacions entre Balaguer i Camarasa. Famílies que van i venen habitualment entre aquests dos punts i, sobretot, les que tenen fills i filles estudiant a Balaguer denunciaven que l’autocar escolar circuli per la carretera LV – 9047, que connecta Sant Llorenç i Camarasa, tot i la perillositat de la via, que està en obres. Tot i faltar encara una solució definitiva al problema, el Departament d’Ensenyament ha ordenat  que l’autocar no circuli pel tram esementat, almenys fins que no estiguin acabades les obres.

Més d’una desena de famílies implicades van bloquejar dilluns el pas del transport escolar a la cruïlla de la carretera LV – 9047 a dos quarts de vuit del matí i ho van tornar a fer a primera hora de la tarda en un punt entre Gerb i Sant Llorenç on l’autocar deixava i recollia usuaris. L’objectiu de les famílies, amb el suport de l’Ajuntament de Camarasa, és aconseguir una línia de transport segura, desdoblant la línia i oferint un trajecte directe entre Camarasa i Balaguer.

A dia d’avui tots els camarasins que estudien a Balaguer poden fer ús del servei de transport d’anada. Tanmateix, alguns no poden servir-se’n a la tornada per incompatibilitat horària.

1 comentari

  • un observador

    És una llàstima que per un costat es vulgui incentivar que la gent visqui en pobles petits i zones rurals i que per un altre costat hagin de patir tants inconvenients.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.