L’associació de salut mental la Noguera s’endinsa en el món del teatre

Una vintena de membres del Club social El Porxo, amb usuaris de l’associació de salut mental la Noguera, el Servei de rehabilitació comunitària del CAP i l’Hospital Hestia Balaguer formen part des del passat mes del grup de teatre comunitari que va néixer amb la voluntat de fomentar les relacions entre ells i treballar l’expressió corporal i l’exposició de cara al públic.

En aquestes sessions d’assaig teatral que es realitzen al Casal Lapallavacara una professional del món del teatre, s’encarrega de donar-los diferents pautes per tal que els usuaris aprenguin els conceptes bàsics necessaris per actuar sobre l’escenari.

Des de l’associació creuen que la realització d’aquests tallers és molt beneficiosa per a ells ja que es tracta d’una activitat terapèutica on tots els interessats en el món del teatre hi participen de forma voluntària.

De cara a un futur, professors i aprenents esperen que tota aquesta feina que estan realitzant amb tan entusiasme vegi la llum a través d’una representació teatral.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.