L’Ascó goleja al Balaguer a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya

autor: XN/VAT

L’equip que va superar amb més solvència el seu rival a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya va ser l’Ascó, que torna a Tercera aquest any, i que va golejar per 5-1 el Balaguer. Virgili avançava els locals molt d’hora, al minut 5 de partit, aprofitant una centrada des de la banda dreta de Gerard Roigé, que faria més endavant el segon per marxar al descans amb un bon avantatge. La resta de coses interessants es van concentrar als últims vint minuts de joc. Sergi Moreno feia aquesta gran vaselina per sentenciar el duel. Un intent de desviar una pilota a córner es convertia en el gol de l’honor del Balaguer. El feia Edu Vives en pròpia porta. I dos contraatacs amb els lleidatans bolcats a l’àrea contrària van acabar d’arrodonir el marcador. El quart el feia Sergi Moreno i el 5-1 definitiu era obra de Juanma.