L’arranjament de l’accés al Parc de la Transsegre, opció més votada del pressupost participatiu 2020 de Balaguer

El procés també ha determinat que en el pròxim exercici econòmic es construirà una pista multi esport, es col•locaran més papereres i s’instal•laran panells solars al pavelló esportiu d’Inpacsa

La Paeria de Balaguer ha donat a conèixer aquest divendres al matí les propostes guanyadores del segon pressupost participatiu de la història de la ciutat. Els balaguerins i les balaguerines han volgut destinar els 150.000 euros establerts en aquesta partida dels comptes  a l’arranjament de l’accés al Parc de la Transsegre i actuacions de millora en el ferm de diversos punts de la ciutat (25.000€), la instal·lació d’una pista multi esport  a la zona de l’escola Mont-roig (73.000€) i la instal·lació de panells solars a la coberta del pavelló esportiu d’INPACSA  El balaguerins també han estimat poder col·locar més papereres de tipus convencional i d’animals repartides pel municipi.

En aquest sentit aquestes dues opcions han estat la 5a i 4a més votades respectivament i han substituït l’arranjament del parc del Mont-roig 3a opció més votada i que noes durà a terme  ja que juntament amb les primeres superava el límit pressupostari.

En total han votat 714 balaguerins i balaguerines, xifra similar a la de l’any passat. Des de la Paeria s’han mostrat satisfets tot i que reconeixen que esperaven més participació tenint en compte la gran quantitat de propostes que s’havien rebut.

El procés entra en un procés d’estudi del buidatge de les dades per tal de poder oferir millores pel que fa la participació en anys posteriors, en aquest sentit però des de la Paeria destaquen la feina que s’ha fet a nivell tècnic.

Un cop escollides les propostes guanyadores es moment de redactar el seu projecte definitiu i afegir-lo al pressupost 2021 que presentarà la Paeria durant els primers mesos de l’any.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.