L’aparcament d’autocaravanes de Balaguer, a punt per entrar en funcionament

La ciutat de Balaguer ja disposa d’un aparcament d’autocaravanes, les obres a la zona del Molí de l’Esquerrà que van començar el passat mes de febrer ja han arribat a la seva recta final a falta d’acabar  d’instal·lar les pilones verticals de protecció que encara no s’havien col·locat per permetre la finalització de les obres del nou aparcament.

L’alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal ha explicat que tot i que no hi haurà inauguració oficial degut a la prohibició de la junta electoral central, el nou equipament podria entrar en funcionament en les pròximes setmanes.

El nou aparcament d’autocaravanes disposarà de dues zones diferenciades pels vehicles que necessitin subministrament d’aigua i llum i pels que no. Des del consistori balaguerí manifesten que el nou aparcament ha estat molt ben rebut pel sector d’usuaris d’aquests vehicles  que veuen el nou pàrquing de la capital de la Noguera com un punt de parada en les diferents rutes turístiques d’entrada i sortida als Prepirineus catalans.

A més a més, segons el batlle de la ciutat, la ubicació del nou aparcament a la porta d’accés a la zona d’interès patrimonial de la ciutat complementa l’oferta d’allotjaments de Balaguer

El pàrquing d’autocaravanes ha comptat amb un pressupost proper als 40.000 euros i forma part de les actuacions de la subvenció per la taxa turística.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.